We maken graag een offerte op maat

Elk project en elke situatie is anders. Voordat we een offerte op maat voor u kunnen maken, komen we daarom graag uitgebreid met u in contact. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden. 

Bel: 0222 - 31 39 45  Stuur een e-mail

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur aanwezig op ons kantoor aan de Maricoweg 9 in Den Burg. 
 

Terugbelverzoek

Het is ook mogelijk om een terugbelverzoek aan te vragen. Laat uw telefoonnummer achter via onderstaand formulier en geef aan op welk tijdstip u graag gebeld wilt worden. 

 

 *
 *
Zo snel mogelijk
Datum kiezen
:
Ik ben geen robot

Diensten

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Naast het voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van de bouwwerkzaamheden kan ons bouwbedrijf u van begin tot eind adviseren en begeleiden.

Bekijk deze dienst

Verbouw

Wij kunnen alle voorkomende verbouwingen aan uw huis voor u realiseren. Van het maken en plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van complete boerderijen: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk deze dienst

Renovatie

Voor renovatiewerk kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vervangen graag uw kozijnen, ramen en deuren, desgewenst in oude stijl. Ook de renovatie van uw badkamer of keuken verzorgen we graag.

Bekijk deze dienst

Prefab houtskeletbouw

Om snel en nauwkeurig te kunnen bouwen maakt ons bouwbedrijf veel gebruik van prefab. Onder andere dakkapellen, kozijnen, deuren en aan- en opbouwen worden voorbereid in onze werkplaats.

Bekijk deze dienst

Houtbewerking

Onze professionele en moderne werkplaats vormt de ideale plek voor houtbewerking. Hier leggen we de basis voor onze projecten en kunnen we vrijwel alles maken met hout.

Bekijk deze dienst