We maken graag een offerte op maat

Elk project en elke situatie is anders. Voordat we een offerte op maat voor u kunnen maken, komen we daarom graag uitgebreid met u in contact. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden. 

Bel: 0222 - 31 39 45  Stuur een e-mail

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 16.00 uur aanwezig op ons kantoor aan de Maricoweg 9 in Den Burg. 
 

Terugbelverzoek

Het is ook mogelijk om een terugbelverzoek aan te vragen. Laat uw telefoonnummer achter via onderstaand formulier en geef aan op welk tijdstip u graag gebeld wilt worden. 

 

 *
 *
Zo snel mogelijk
Datum kiezen
:
Ik ben geen robot

Diensten

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Naast het voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van de bouwwerkzaamheden kan ons bouwbedrijf u van begin tot eind adviseren en begeleiden.

Bekijk deze dienst

Verbouw

Wij kunnen alle voorkomende verbouwingen aan uw huis voor u realiseren. Van het maken en plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van complete boerderijen: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk deze dienst

Houtskeletbouw

Om snel en nauwkeurig te kunnen bouwen maakt ons bouwbedrijf veel gebruik van prefab. Onder andere dakkapellen, kozijnen, deuren en aan- en opbouwen worden voorbereid in onze werkplaats.

Bekijk deze dienst

Verduurzaming

Voor renovatiewerk kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vervangen graag uw kozijnen, ramen en deuren, desgewenst in oude stijl. Ook de renovatie van uw badkamer of keuken verzorgen we graag.

Bekijk deze dienst