Over ons bouwbedrijf

Timmer- en Bouwbedrijf Firma van Heerwaarden is gevestigd op Maricoweg 9 in Den Burg op Texel. Met een team van +/- 15 mensen werken wij dagelijks vol overgave aan uiteenlopende projecten en verbouwingen. Wij werken uitsluitend op Texel en onze belangrijkste diensten bestaan uit:

 

 

Werkwijze

Zowel ons kantoor als de ruime en moderne werkplaats zijn gevestigd in ons pand aan de Maricoweg in Den Burg. Heeft u interesse in een van onze diensten? Graag bespreken wij uw wensen in een persoonlijk gesprek alvorens we een vrijblijvende offerte opstellen. We begeleiden uw project van begin tot eind en sluiten een opdracht pas af als u 100% tevreden bent. 

 

Ruime ervaring

Timmer- en Bouwbedrijf Firma van Heerwaarden staat al ruim 40 jaar voor kwaliteit en service, zowel in praktische uitvoeringen als in afspraken. Ons bedrijf werd op 1 februari 1981 opgericht door Nico en Tine van Heerwaarden. Per 1 april 2005 werd zoon Joost medefirmant, in eerste instantie als uitvoerder. In 2009 behaalde hij zijn aannemerspapieren en kon hij zich verder bekwamen in de werkvoorbereiding, calculatie en het adviseren van klanten. Op 1 januari 2015 heeft Joost het bedrijf helemaal overgenomen. 

Neem contact met ons op Neem contact op

Diensten

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Naast het voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van de bouwwerkzaamheden kan ons bouwbedrijf u van begin tot eind adviseren en begeleiden.

Bekijk deze dienst

Verbouw

Wij kunnen alle voorkomende verbouwingen aan uw huis voor u realiseren. Van het maken en plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van complete boerderijen: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk deze dienst

Houtskeletbouw

Om snel en nauwkeurig te kunnen bouwen maakt ons bouwbedrijf veel gebruik van prefab. Onder andere dakkapellen, kozijnen, deuren en aan- en opbouwen worden voorbereid in onze werkplaats.

Bekijk deze dienst

Verduurzaming

Voor renovatiewerk kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vervangen graag uw kozijnen, ramen en deuren, desgewenst in oude stijl. Ook de renovatie van uw badkamer of keuken verzorgen we graag.

Bekijk deze dienst