Ontdek onze diensten

Bij Timmer- en Bouwbedrijf Firma van Heerwaarden kunt u onder andere terecht voor de volgende diensten: 
 

Nieuwbouw: Of u nu droomt van een nieuwe woning op Texel of een nieuw bedrijfspand wilt bouwen, wij hebben de expertise om uw nieuwbouwproject tot een succes te maken. Van het ontwerp tot de oplevering, wij begeleiden u bij elke stap van het proces om ervoor te zorgen dat uw nieuwe gebouw aan al uw verwachtingen voldoet.

 

Verbouw: Heeft u plannen om uw huidige woning of bedrijfspand te renoveren of uit te breiden? Ons team is gespecialiseerd in verbouwingsprojecten van elke omvang. Of het nu gaat om het creëren van extra ruimte, het moderniseren van uw woning of het aanpassen van uw gebouw aan nieuwe behoeften, wij kunnen het voor u realiseren.

 

Houtskeletbouw: Als u op zoek bent naar duurzame en energiezuinige bouwoplossingen, dan is houtskeletbouw een uitstekende keuze. Wij zijn experts in het construeren van gebouwen met behulp van houten skeletten, waardoor u een efficiënte en milieuvriendelijke woning of bedrijfsruimte kunt creëren.

 

Verduurzaming: Duurzaamheid staat hoog op onze agenda. Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw bestaande gebouwen door middel van isolatie, energiezuinige oplossingen en hernieuwbare energiebronnen. Zo denkt u niet alleen aan het milieu, maar kunt u ook besparen op energiekosten op de lange termijn.

 

Neem contact met ons op Neem contact op

Diensten

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Naast het voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van de bouwwerkzaamheden kan ons bouwbedrijf u van begin tot eind adviseren en begeleiden.

Bekijk deze dienst

Verbouw

Wij kunnen alle voorkomende verbouwingen aan uw huis voor u realiseren. Van het maken en plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van complete boerderijen: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk deze dienst

Houtskeletbouw

Om snel en nauwkeurig te kunnen bouwen maakt ons bouwbedrijf veel gebruik van prefab. Onder andere dakkapellen, kozijnen, deuren en aan- en opbouwen worden voorbereid in onze werkplaats.

Bekijk deze dienst

Verduurzaming

Voor renovatiewerk kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vervangen graag uw kozijnen, ramen en deuren, desgewenst in oude stijl. Ook de renovatie van uw badkamer of keuken verzorgen we graag.

Bekijk deze dienst