mogelijkheden Prefab houtskeletbouw

Prefab is een goede oplossing bij diverse projecten voor uw woning, vakantiewoning of garage. De elementen kunnen we zelf uittekenen in 3D, waarna ze in onze werkplaats worden gemaakt. De prefab elementen kunnen we op locatie in één keer hijsen en plaatsen en passen we onder meer toe bij onderstaande projecten. 

 

  • Complete woningen (nieuwbouw)
  • Serres of andersoortige uit-, aan- of opbouwen
  • Plaatsen van een kap
  • Dakkapellen
  • Carports

 

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? 

Meer informatie aanvragen Meer informatie

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Naast het voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van de bouwwerkzaamheden kan ons bouwbedrijf u van begin tot eind adviseren en begeleiden.

Bekijk deze dienst

Verbouw

Wij kunnen alle voorkomende verbouwingen aan uw huis voor u realiseren. Van het maken en plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van complete boerderijen: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk deze dienst

Renovatie

Voor renovatiewerk kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vervangen graag uw kozijnen, ramen en deuren, desgewenst in oude stijl. Ook de renovatie van uw badkamer of keuken verzorgen we graag.

Bekijk deze dienst

Houtbewerking

Onze professionele en moderne werkplaats vormt de ideale plek voor houtbewerking. Hier leggen we de basis voor onze projecten en kunnen we vrijwel alles maken met hout.

Bekijk deze dienst