Mogelijkheden nieuwbouw

Timmer- en Bouwbedrijf Firma van Heerwaarden realiseert geen seriematige nieuwbouw, maar werkt altijd naar uw wensen en ideeën. Vanaf de eerste plannen tot de oplevering begeleiden wij de bouw van uw project.

 

Of dit nu een woonhuis is, een vakantiewoning, een hotel, een schapenboet of een garage. Wij denken mee en nemen indien gewenst alle praktische en administratieve zaken uit handen. 

 

Wij verzorgen nieuwbouw van onder andere

 

  • Vrijstaande woonhuizen
  • Tweede woning
  • Hotels
  • Woonboerderijen / schapenboeten
  • Garages

 

Meer informatie aanvragen Meer informatie

Meer diensten

Verbouw

Wij kunnen alle voorkomende verbouwingen aan uw huis voor u realiseren. Van het maken en plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van complete boerderijen: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk deze dienst

Renovatie

Voor renovatiewerk kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vervangen graag uw kozijnen, ramen en deuren, desgewenst in oude stijl. Ook de renovatie van uw badkamer of keuken verzorgen we graag.

Bekijk deze dienst

Prefab houtskeletbouw

Om snel en nauwkeurig te kunnen bouwen maakt ons bouwbedrijf veel gebruik van prefab. Onder andere dakkapellen, kozijnen, deuren en aan- en opbouwen worden voorbereid in onze werkplaats.

Bekijk deze dienst

Houtbewerking

Onze professionele en moderne werkplaats vormt de ideale plek voor houtbewerking. Hier leggen we de basis voor onze projecten en kunnen we vrijwel alles maken met hout.

Bekijk deze dienst