mogelijkheden houtbewerking

In onze werkplaats worden de onderdelen geproduceerd die nodig zijn voor de realisatie van onze projecten. Dit gaat allemaal op maat en volgens uw wensen. 

 

Werkplaats

In de werkplaats werken wij volgens de laatste technieken en met diverse moderne apparaten en machines. Dit zorgt - uiteraard in combinatie met het timmermansoog van onze ervaren medewerkers - voor een perfecte afwerking. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? 

 

Meer informatie aanvragen Meer informatie

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Naast het voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van de bouwwerkzaamheden kan ons bouwbedrijf u van begin tot eind adviseren en begeleiden.

Bekijk deze dienst

Verbouw

Wij kunnen alle voorkomende verbouwingen aan uw huis voor u realiseren. Van het maken en plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van complete boerderijen: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk deze dienst

Renovatie

Voor renovatiewerk kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vervangen graag uw kozijnen, ramen en deuren, desgewenst in oude stijl. Ook de renovatie van uw badkamer of keuken verzorgen we graag.

Bekijk deze dienst

Prefab houtskeletbouw

Om snel en nauwkeurig te kunnen bouwen maakt ons bouwbedrijf veel gebruik van prefab. Onder andere dakkapellen, kozijnen, deuren en aan- en opbouwen worden voorbereid in onze werkplaats.

Bekijk deze dienst