mogelijkheden Renovatie

Renovatiewerkzaamheden kunnen wij onder andere uitvoeren voor uw woning, vakantiewoning, woonboerderij, hotel of garage. De mogelijkheden zijn heel divers, vraag gerust naar meer informatie. Ook kunt u alvast een aantal van de projecten bekijken waaraan wij gewerkt hebben. 

 

  • Ramen, kozijnen en deuren maken we op maat in onze werkplaats. We zijn gespecialiseerd in het vervangen van kozijnen, ramen en deuren in oude stijl.

 

  • Keukens en badkamers kunnen we vervangen en vernieuwen, inclusief al het bijkomende werk. Metselwerk, stucwerk, tegelwerk en schilderwerk; we leveren het project geheel afgewerkt op. Voor het vervangen van installaties werken we samen met professionele onderaannemers.

 

  • Isolatie kunnen wij op diverse manieren verzorgen. Van het plaatsen van isolerende beglazing tot het isoleren van daken en muren: het is allemaal mogelijk. 
Meer informatie aanvragen Meer informatie

Meer Diensten

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Naast het voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van de bouwwerkzaamheden kan ons bouwbedrijf u van begin tot eind adviseren en begeleiden.

Bekijk deze dienst

Verbouw

Wij kunnen alle voorkomende verbouwingen aan uw huis voor u realiseren. Van het maken en plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van complete boerderijen: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk deze dienst

Prefab houtskeletbouw

Om snel en nauwkeurig te kunnen bouwen maakt ons bouwbedrijf veel gebruik van prefab. Onder andere dakkapellen, kozijnen, deuren en aan- en opbouwen worden voorbereid in onze werkplaats.

Bekijk deze dienst

Houtbewerking

Onze professionele en moderne werkplaats vormt de ideale plek voor houtbewerking. Hier leggen we de basis voor onze projecten en kunnen we vrijwel alles maken met hout.

Bekijk deze dienst